Thursday 28 October 2021

φωφη γεννηματα κηδεια

Μου ξεφυγε ο μπαγασας αλλα θα τον νικησω 27 Οκτ 2021 1038 NEWS. Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι λόγοι.


Rwfxyndd0nozam

Την Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή σήμερα σε ηλικία 56 ετών ύστερα.

φωφη γεννηματα κηδεια. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ. Χαρακτηριστικά το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση όπου αναφέρει το εξής. Την Τετάρτη πρόκειται να πραγματοποιηθεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά στο Α Νεκροταφείο Αθηνών η οποία έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Συγκεκριμένα το λαϊκό προσκύνημα θα τελεστεί στις 1000 το πρωί ενώ στις 1400 το μεσημέρι της Τετάρτης θα. Αύριο στις 1000 θα τεθεί η σορός της σε λαϊκό προσκύνημα στην Μητρόπολη - Επικήδειοι από τον γιο της Γιώργο. Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της Φώφης Γεννηματά και μετά θα ακολουθήσει η κηδεία της.

Η κηδεία της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά θα τελεστεί με τιμές εν ενεργεία υπουργού και δημοσία δαπάνη. Εθνικό πένθος κηρύχθηκε για την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ημέρα της κηδείας της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά. Το τελευταιο αντιο στη Φωφη Γεννηματα.

Στις 1400 θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην Ακρόπολη και αμέσως μετά θα γίνει η ταφή της στο Α νεκροταφείο Αθηνών. Πληθος κοσμου στο λαικο προσκυνημα - Live εικονα. Η Φώφη Γεννηματά θα κηδευτεί στο Α Νεκρτοαφείο Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου στις 1400 θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά από τη Μητρόπολη Αθηνών. Με απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ημέρα κηδείας της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά κηρύσσεται εθνικό πένθος. Κηδεία με τιμές εν ενεργεία υπουργού με αγήματα τιμητικές βολές και συνοδεία της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού και της ΑΣΔΥΣ.

Όπως σας είχε ενημερώσει νωρίτερα ο eretikosgr υπήρχε έντονη ανησυχία τις τελευταίες ώρες καθώς το βράδυ της Κυριακής 24102021 η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση. Κηδεία Φώφης Γεννηματά. Ράγισαν καρδιές οι επικήδειοι λόγοι των τριών παιδιών της - Θα μου λείψει το χάδι σου φωτό βίντεο 27 Οκτωβρίου 2021 - 345μμ.

Φώφη Γεννηματά - κηδεία. Η Φώφη Γεννηματά απεβίωσε χθες Δευτέρα στις 1204 στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο συγκινητικός επικήδειος της Προέδρου της Δημοκρατίας Συνδύασε τον προσωπικό της αγώνα με τις μάχες στον πολιτικό στίβο.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΗΔΕΙΑ. Η Φώφη Γεννηματά απεβίωσε τη Δευτέρα στις 1204 στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός έπειτα από πολυετή μάχη. 2 days agoΤην Τετάρτη 2710 θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή σήμερα στις 1204 το μεσημέρι σε ηλικία 56 ετών.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση καταρρακωμένος εμφανίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών ο σύζυγος της εκλιπούσας Ανδρέας Τσούνης ο οποίος στάθηκε σαν βράχος δίπλα της 18 ολόκληρα χρόνια. Να δοθούν χρήματα στην Κιβωτό του Κόσμου και το Χαμόγελο του Παιδιού αντί στεφάνων είναι η επιθυμία της οικογένειας της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 57 ετών νικημένη από τον. Η επιθυμια της οικογενειας της για την κηδεια 25102021 2015 Share this post.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΚΗΔΕΙΑ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Εθνικό πένθος κηρύσσεται με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη η Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ημέρα κατά την οποία θα. Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα και σήμερα Τρίτη στη Χαριλάου ΤρικούπηΣυνεργάτες της Φώφης Γεννηματά βρίσκονται στα γραφεία του κόμματος προσπαθώντας να διευθετήσουν τις. Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί η σορός της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από ζωή σήμερα σε ηλικία 56 ετών.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έδινε εδώ και. Σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου θα εκτεθεί η σορός της Φώφης Γεννηματά στην Μητρόπολη Αθηνών ενώ στη συνέχεια θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία και η ταφή της θα γίνει στο Α Νεκροταφείο Αθηνών. Η σορός της Προέδρου του.

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Stargr σχετικά με το θέμα ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΗΔΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ. Την Τετάρτη θα τελεστεί η κηδεία της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Δευτέρας σε ηλικία 56 ετών. ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΚΗΔΕΙΑ.

Εθνικό πένθος κηρύσσεται με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αύριο Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά. ΗΟΜΕ News Φωφη Γεννηματα. Η επιθυμια της οικογενειας της για την κηδεια 25102021 2015 Share this post.

Συγκεκριμένα η σορός της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 1000 πμ στην Μητρόπολη Αθηνών. Από τις 1000 το πρωί η σορός της Φώφης Γεννηματά θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και μετά.


Gn9sig02jzyp M


Uvpae4kotdghm


Ps9jwwhvojf8nm


Fkhz6mec6efmum


1e 1sppeoej7om


Ps9jwwhvojf8nm


Haxokh2xreut7m


Ogjoei30qjrkdm


Fnut1mrdxhuanm


Kg18lkwvojjhnm


L1u8na539rvybm


7izgky04rx6lum


Poecp1jy B8g9m


Dil 7tbt25kfsm


Nejm8fg0utebfm


Dil 7tbt25kfsm


Z Ey Nxeuqkq5m


Jj1peysp3torfm


1e 1sppeoej7om

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : φωφη γεννηματα κηδεια

0 comments:

Post a Comment